BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63
HABER /  POLİTİKA

Osman Pamukoğlu o yoldan geçmiş!

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Kastamonu'daki silahlı saldırıdan bir gün önce aynı yerden kendisi geçmiş

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Kastamonu'daki silahlı saldırıdan bir gün önce kendisinin de aynı bölgede olduğunu belirterek, ''Aynı yerden bir gün önce ben geçtim. Teröristlerin o bölgede olduğunu bütün herkes biliyordu. Memlekette güvenlik diye bir şey yok'' dedi.

Pamukoğlu, partisinin Eskişehir İl Başkanlığını ziyaretinde, parti mensuplarının çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu kaydetti.

HEPAR'ın Türkiye'de 4'üncü parti olduğunu savunan Pamukoğlu, Türk gençlerinin siyaset yapmaya başladığını bunun için de HEPAR'ı tercih ettiklerini söyledi.

Kastamonu'da polis ekibine yönelik silahlı saldırıdan bir gün önce kendisinin de aynı güzergahı kullandığını ifade eden Pamukoğlu, şöyle konuştu:

''Kastamonu Taşköprü ilçesindeydim. Aynı yerden bir gün önce ben geçtim. Teröristlerin o bölgede olduğunu bütün herkes biliyordu. Memlekette güvenlik diye bir şey yok. Terör olaylarının artması, pek arttı sayılmaz, bir şeyler yapılıyor. Bu terör 30 yıldır var. Tavşana kaç tazıya da tut diyor bu hükümet. Habur meselesi, Kürt açılımı, sonra korkuyor geri çekiliyor. Bir şey olacağı yok. Çünkü biz varız Hak ve Eşitlikler Partisi var. Bu düzen partileriyle hiç bir şey olmaz.''

Pamukoğlu, konuşmasının ardından partiye katılanlara rozet taktı.