BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  POLİTİKA

Osman Pamukoğlu iddialı konuştu

Pamukoğlu, Eskişehir'de yaptığı konuşmada bir dahaki seçimlerde tek başlarına iktidara geleceklerini söyledi.

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Eskişehir'de yaptığı konuşmada bir dahaki seçimlerde tek başlarına iktidara geleceklerini söyledi.

Eskişehir'e gelerek HEPAR il binasını ziyaret eden Osman Pamukoğlu, partiye üye olan gençlere rozet taktı. Özellikle gençlerin partilerine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Pamukoğlu, Avrupa Birliği'nin de kendilerinden çekindiğini öne sürdü. Pamukoğlu şöyle konuştu:

"AB biz partiyi kurduğumuzda 'eyvah geliyor' dedi. Bir yabancı ülkenin başka bir ülke toprakları üzerinde siyasi, ekonomik ve askeri amaçları varsa iki şeyden çekinir. Bunlardan birincisi gençlik hareketi, ikincisi ise düzen dışı yeni bir partinin topraklarda meydana çıkmasıdır. Onun için AB bizi fark etti ve bizim partiyi kayıtlarına almıştı. Adamlar biliyor bu işi. Hak ve Eşitlik Partisi şuanda mecliste bulunan eşkıyanın uzantısı siyasi örgüte ait meclistekilerin dışında dördüncü parti. Artık bunu toprağın altındaki köstebek bile görüyor da bunu görmek istemeyen, kendine göre bir takım manevralar yada entrikalar çevirenler var. 12 Haziran akşamı Hak ve Eşitlik Partisi'ni herkes görecek, gücünü görecek. Partimize gençler ve kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Meclise gireceğiz, aldığımız oyu, partinin gücü ve kudretini herkes görecek. Bir sonraki seçimde ise herkes biliyor ki siyasetten anlayan veya biraz öngörüsü olan HEPAR tek başına hükümet olacaktır."