BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Osman Diyadin CHP'nin İstanbul adayını açıkladı

Gazeteci Osman Diyadin, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. Diyadin'in twitter'dan yaptığı bu açıklamayı Ekrem İmamoğlu'nun beğenmesi adaylığının kesinleştiği yorumuna neden oldu.

Abone ol

CHP'de İstanbul için tüm oklar Beylizdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret ediyor. Bu konudaki son işaret fişeğini İnternethaber yazarı Osman Diyadin ateşledi. Diyadin, takipçilerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin İstanbul büyükşehir adaylığının kesinleştiğini duyurdu.

Osman Diyadin, CHP'nin İstanbul büyükşehir adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. Twitter'dan CHP'nin İstanbul büyükşehir adayının artık kesinleştiğini duyuran Diyadin, Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na hazır ol mesajı gönderdiğini söyledi. İşte Diyadin'in kulisleri hareketlendiren o paylaşımı;

İMAMOĞLU O TWEETİ BEĞENDİ

Bu son dakika gelişmesinden dakikalar sonra Ekrem İmamoğlu, Diyadin'in bu paylaşımını beğendi. Bu gelişme, İmamoğlu'nun Diyadin'in duyurduğu haberi doğruladığı yönünde yorumlara neden oldu. Diyadin ise bu gelişmeyi "Ötesi yok!.. Hayırlı olsun.." notuyla paylaştı.