BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.240,43
HABER /  SPOR

Oryantiring gelişim kampları başladı

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, "Oryantiring sporunu çocuklarımıza aşılayarak verimli bir kamp geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Abone ol

Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'da son yılların önemli spororganizasyonlarından birisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Oryantiring Sporcu Gelişim Kampı'nın Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden 65 sporcu ve 35 eğitmenin katılımıyla Bolu'da başladığını belirten Çolakoğlu, "10-14 yaş grupları arası 3 kategoriye bölünen sporculara eğitmenler tarafından eğitimleri veriliyor. Her grubun başında grup liderleri ve yardımcıları var. Kamp programı kapsamında Aladağ bölgesinde bilgi ve yaş seviyesine göre ayırdığımız çocuklarımıza, bölgeye göre teorik bilgiler vereceğiz" diye konuştu.

Kampta bulunanlara uygulamalı ve teorik bilgilerin de verileceğini ifade eden Çolakoğlu, "Oryantiring sporunu çocuklarımıza aşılayarak verimli bir kamp geçirmeyi hedefliyoruz. Bolu'nun bize sağladığı çok büyük imkanlar var. Bu imkanları sağlayan Başta Bolu Belediyesi ve ilgili tüm kuruluşlara çok  teşekkür ediyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.