BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.489,36
HABER /  GÜNCEL

Oryantiring Federasyonu'nda seçim heyecanı

Oryantiring Federasyonu'nda seçim heyecanı sürüyor. Son 4 yılda Oryantiring'te Türkiye'ye önemli başarılar kazandıran Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu, seçim yarışının yine en güçlü ismi!

Abone ol

Oryantiring Federasyonu'nda seçim heyecanı yaşanıyor. Ankara'da yapılacak seçimlerde 200 delegenin oy kullanması bekleniyor. Son 4 yılda oryantiring alanında Türkiye'ye sayısız başarı kazandıran Federasyon Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu'nun seçimlerin en güçlü adayı olduğu belirtiliyor.

Oryantiring Federasyonu seçimleri 27 Ekim Perşembe günü Manhattan Hotel'de yapılacak. Saat 11.00'da başlayacak 4. Olağan Genel Kurul'da 200 delegenin oy kullanması bekleniyor.

SON 4 YIL BAŞARILARLA DOLU

Geçtiğimiz dönem yapılan seçimlerde Federasyon Başkanlığı görevine

getirilen Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu döneminde çok önemli başarılara imza atan federasyon, Sırbıstan’da düzenlenen Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası’nda 16 madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Türkiye'ye çifte bayram yaşatan bu başarı, oryantiring sporunun tanıtımında da kendisini gösterdi. Federasyon yeni dönemde 100 bin kişiyi daha oryantiringle tanıştırmayı hedefliyor.

ÇOLAKOĞLU SEÇİMLERİN FAVORİSİ

Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu'nun Perşembe günü yapılacak seçimlerin favori ismi olduğu belirtiliyor. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katılması beklenen genel kurul için konuşan Oryantiring Federasyonu Tekin Çolakoğlu, federasyon olarak tüm çalışmaların tamamlandığını söyledi.