BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,32
HABER /  GÜNCEL

Ortalığı sallayacak seks kaseti operasyonu

Baykal'ın seks kasetini yayınlayan sitenin, yeni bir seks kaseti yayınlayacağı iddia edildi. Şok iddiaya göre IP numaraları da var.

Abone ol

İNTERNET HABER - Cemaat ile AK Parti arasındaki savaş twitterde 'operasyonal' bir hal aldı. Suçlamalar ve ithamlar havada uçuşuyor.

Bunlardan biri var ki dudak uçuklatan cinsten. Akit'in Ankara Temsilcisi Yener Dönmez hakkında başlayan sanal operasyonda şok iddialar ortaya atıldı.

Dönmez bu iddiayı ortaya atanlar için "it sürüleri" diyerek, uçağa bindiğinde Başbakan'a bu kişileri şikayet edeceğini duyurdu. 

BAYKAL'IN SEKS KASETİ KİMİN İŞİ?

Dönmez'in Akit'teki Cemaat adamı olduğunu savı bir yana Deniz Baykal'ın seks kasetiyle ilgili inanılmaz bir iddia var.

Hatırlanacağı gibi Baykal'ın seks kaseti Habervaktim sitesi tarafından yayınlanmış, yarım saat sonra da geri çekilmişti. Kamuoyu kasetin varlığından bu sitedeki yayınla haberdar olmuştu.

İşte Dönmez hakkında ortaya atılan uçuk iddia bununla ilgili. Ömer Adıyaman adıyla kullanılan twitter hesabından attığı şok mesajlarda şunlar yazıyor;

screen-shot-2013-12-10-at-10.24.39-am.png
screen-shot-2013-12-10-at-10.24.49-am.png

İT SÜRÜSÜ DEYİP ÇOK AĞIR KARŞILIK VERDİ

Yener Dönmez hakkındaki bu şok suçlamaya ağır sözlerle karşılık verdi. İddiayı gündeme getirenler için 'it sürüsü' tabirini kullanan Dönmez şunları yazdı;

* Sizin gibi itler tasmaya alışıktır. Hep birilerinin emriyle, komutuyla hareket ettiğiniz, yal vereninizden başka efendi tanımadığınız için alemi de öyle sanıyorsunuz.

* Bizi ısıramazsınız ancak salyalarınız paçamıza bulaşır. Lakin, size bu primi veren yöneticinizi de anlamıyorum. Ama uçağa ilk bindiğimde Başbakan’a bu it sürüsünden bahsedeceğim.

* Akit’in Müslümanlar nezdinde de Erdoğan nezdinde de yerinin farkında değilsiniz ama sizin tasmalarınızı yere çakma vakti geldi. Ortada salhane köpeği gibi dolaştığınız yeter.

screen-shot-2013-12-10-at-10.28.14-am.png



Sözcü ve Aydınlık'taki seks kaseti kimin?

Hükümete yakın isim olarak bilinen Yeni Şafak yazarından olay yaratacak iddia. Sözcü ve Aydınlık'ta aracının kaseti var. (TIKLA /OKU)

sözcü-ve-aydinlikta-seks-kaseti-var.jpg

Cemaatin elinde seks kasetleri mi var?

Cemaat'in vakfından gelen dünkü açıklamadaki bir bölüm hükümete yakın medyada alarm zilleri çaldırdı. İktidarın derin kalemi bunu tehdit olarak gördü. (TIKLA / OKU)

cemaatin-elinde-seks-kasetleri-mi-var.jpg

Cemaatin vakfından olay yaratacak açıklama

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan gelen açıklama ortalığı sallayacak. Cemaat, seçim arefesinde gayri meşru yolları imasıyla kaset uyarısı yaptı.

cemaat-vakfi-açiklamasi---kaset-var.jpg