BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  MAGAZİN

Orhanı öptü Sevim bayıldı

Orhan Gencebay'ın eşi sanatçıya yakın markaj uygulamış.

Abone ol

Müjde Ar, dün akşamki canlı yayında, Orhan Gencebay'ın Türkan Şoray gibi kanunları olduğunu belirterek " Orhan, kesinlikle sevişmez, öpüşmez, hiç bir kadının namusuyla oynamaz. Bu bizim sanat dünyasında "Gencebay kanunları" olarak bilinir" dedi.

Sevim Emre'nin de çok sıkı denetim yaptığını aktaran Ar, şunları söyledi;
"-Siz tabi Sevim’i tanımıyorsunuz atıp duruyorsunuz burada. Adamı ne yapar biliyor musun, hayatın nimetlerini tek tek yedirir ona vallaha. Salamura yapar yedidir.

-Ben Orhan’la çalıştım. Orhan benim çok sevdiğim hakikaten gerçek bir beyefendidir. Hiç yan gözle de bakmaz kimseye. Çünkü öyle bir gözü korkmuşki onun. "


ÖPTÜM, BAYILDI!

Sevim Emre'nin kıskançlığının herkes tarafından bilindiğini belirten Müjde Ar " Şerif Gören'in çektiği 'Kır Gönlümün Zincirini' adlı filmde Orhan Abi ile birlikte oynuyoruz. Ben ne alaka bilmiyorum, iki de bir ip gibi bikinilerle sulara atlıyorum. Şerif Gören ile birlikte bir oyun düşündük. Senaryoda olmamasına rağmen bir öpüşme sahnesi hazırladık.Teknede çekimler var. Ben bikiniyle gene sudan çıktım. Sevim Emre yine hemen yanımızda. Ben gittim Orhan'ın ensesine yapıştım. Ben geliyorum, Orhan kaçıyor. Demeye kalmadı Sevim Emre, küt dedi bayıldı" dedi.