BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
HABER /  DÜNYA

Operasyonda 9 kişi serbest

’Yolsuzluk ve rüşvet’ iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 9’u, polis sorgusunun ardından serbest kaldı. <br/>Dü...

Abone ol

’Yolsuzluk ve rüşvet’ iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 9’u, polis sorgusunun ardından serbest kaldı.
Dün sabah İstanbul merkezli "yolsuzluk ve rüşvet" operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonda 53 şüpheli polis tarafından gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden Suphi Vurgeç, Kemal Arslan, Murat Can Sunar, Yılmaz Çelik, Bilir Vakıf Yarımağan, Bahattin Kuş, Faruk Altunbay, Ahmet Fikri Okumuş ve Hüseyin Uçar emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından salıverilen zanlılar, sağlık merkezinin arka kapısından bırakıldı. Gazetecilerin soruların yanıtsız bırakan zanlılar, hastaneden ayrıldı.

ALİ AĞAOĞLU DA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Öte yandan, gözaltına alınanlar arasında bulunan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da sağlık kontrolünden geçirildi. Bazı iş adamlarının da aralarında olduğu siyah camlı üç transit minibüs ile Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, kontrollerin ardından tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine sevk edildiler.
(İHA)