BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü çiftinden ilginç video

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü ile ilginç anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü'nün bir takipçisi paylaşıma, 'Hazar'ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor' yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz hafta ilk kez el ele kameralar karşısına çıkan ünlü çift, aşklarını dosta düşmana bir kez daha ilan etmişti. Ünlü çift bu kez sosyal medya hesaplarından ilginç videolarını takipçileriyle paylaştı. Hazar Ergüçlü'nün mutsuz hali ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

HAZAR SANKİ ZORLA DURUYOR Ünlü yönetmen Onur Ünlü'nün Instagram hesabından paylaştığı videoda, sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye talimatlar vererek sağa sola bakmasını istedi. Hazar Ergüçlü'nün talimatlar verildiği sırada mutsuz hali takipçilerinin gözünden kaçmadı. Videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Ünlü'nün bir takipçisi paylaşıma, "Hazar sanki Onur Ünlü'nün yanında zorla duruyormuş gibi bakıyor." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hazar'ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor." yorumunu yazdı.

Sitene Ekle