BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Onur Özbizerdik kızımı öldürecek

Onur Özbizerdik tarafından dövülerek hastanelik edilen M.Ç.'nin annesi kızının alıkonulduğunu iddia etti. Anne kayıp başvurusunda bulundu.

Abone ol

Onur Özbizerdik tarafından dövülerek hastanelik edilen ve daha sonra şikayetini geri alan M.Ç.'nin annesi kızının alıkonulduğunu iddia etti. Anne kayıp başvurusunda bulundu.

Özbizerdik, dövdüğü M.Ç.’nin şikâyetini geri almasının ardından savcılığa giderek ifade vermiş ve serbest kalmıştı.

Habertürk'ün haberine göre, M.Ç'nin annesi Z.O. şöyle konuştu: “Onur dün yine aradı, ‘Bak yine paraladım parçaladım’ dedi. Sonra kızım aldı, ‘Anne kurtar beni, öldürüyor beni, ölüyorum anne’ dedi. Hemen aldılar elinden telefonu. Tekrar aradım açmadı. Kızımı bulamıyorum. Öldürecek kızımı. ‘Annemi öldürdüler ben de onu öldüreceğim’ demişti.” 

"TEDAVİ OLABİLECEĞİNİ BİLE SANMIYORUM"

Z.O., “Yakasını bırakmıyor kızımın. Beni 2.5 ay boyunca günde 50 kere aradığı için ruh tahlilini yapabilirim. Onun tedavi olabileceğini bile sanmıyorum” dedi. Kızının şikâyetini geri çekmesiyle ilgili olarak ise, “Şikâyeti geri aldıran avukatı tanımıyoruz. Kızımın ‘Sevgilim vardı, ondan kıskandı. Ben hak ettim dayağı’ dediğine inanmıyorum, Kızım öyle bir şey demez. Bir anne olarak yemin ederim o ifadeyi kızım vermedi. Kızım kaçırıldı. Gece gündüz ölüsü gelecek bana diye düşünüyorum, Ciğeri yanan bir anne olarak söylüyorum bunu. Cumhurbaşkanı’ndan, Aile Bakanı’ndan yardım istiyorum, yalvarıyorum onlara. Bu şahsın elinden kızımı kurtarsınlar” diye konuştu.