BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
MEDYA

Onur Büyüktopçu bir kadın tarafından tacize uğradı

Onur Büyüktopçu bir kadın hayranının tacizine uğradığını açıkladı. Olay 3 yıl önce bir tatil mekanında üstü çıplak olarak güneşlenirken yaşanmış. Onur Büyüktopçu 'cinsel' taciz konusu açılınca yaşadığı olayı 'oramı buramı mıncıkladı' diyerek şaşırtan tacizi anlattı.

Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu cuma günü ekrana gelen son bölümde itirafı ile izleyiciyi şaşırttı. Nevra isimli yarışmacıyla sohbet ederken söz taciz olayına geldi. Kadınlara yönelik tacize değinen Onur Büyüktopçu, dış sesin 'artık erkekler de tacize uğruyor' sözleri üzerine itirafta bulundu.

Olay 2 yıl önce bir tatil beldesinde yaşanmış. Üstünü çıkarıp altındaki şortuyla güneşlenen Onur Büyüktopçu 'yarı çıplak' uzanmış güneşin tadını çıkarırken bir anda orasının burasının mıncıklanması ile uyanmış. 'Bir anda fırladım' diyen Onur Büyüktopçu 'her yerime vücuduma dokunuyor oramı buramı mıncıklıyordu" dedi.

Koriş karakteri sebebiyle hayranının tacizine uğrayan Onur Büyüktopçu 'Ne yapıyorsunuz hanımefendi' diyerek uzaklaştırdım. Tesisin görevlilerinden de kadını benden uzaklaştırmalarını istedim. Kimsenin benim vücuduma dokunma hakkı yok" dedi.

Sitene Ekle