BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Önümüzdeki 5 günün hava durumu

Perşembeye kadar yağış ve soğuk hava tüm bölgelerde etkisini gösteriyor.

Abone ol

İstanbul üç gün yağmurlu... Hava sıcaklığı Marmara Bölgesi başta olmak üzere hafta ortasından itibaren 10 derece azalacak. Bugünden itibaren Marmara ve Batı Karadeniz'de beklenen poyrazla birlikte, sıcaklıklar düşüyor. Sıcaklıklar, normal değerlerin altına inecek. İç Ege ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde, karla karışık yağmur görülecek.

BUGÜN Marmara'nın doğusu (İstanbul), Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağmur altında. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da şiddetli yağmur bekleniyor. Kıyı Ege ve Batı Akdeniz az bulutlu, diğer yerler parçalı ve çok bulutlu...

YARIN yağışlar her yerde... Kıyı Ege dışında tüm Türkiye yağmur alıyor. Özellikle İstanbul-Sakarya arası, Akdeniz, Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında etkili yağmur var, sel ve su baskınlarına dikkat!

ÇARŞAMBA günü Marmara'nın doğusu (İstanbul), Batı Karadeniz, Kütahya-Eskişehir çevresi, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Van-Mardin çevresi dışında Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun tamamı yine yağmurlu...

PERŞEMBE günü hava açıyor... Yalnızca Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yağmur görülecek. İzmir güneşli, Akdeniz, Ege ve Trakya'da gökyüzü az bulutlu, diğer yerler parçalı bulutlu.

CUMA günü yurdun tamamı parçalı bulutlu, Ege ve Akdeniz güneşli, Güneydoğu Anadolu az bulutlu...