BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12
HABER /  GÜNCEL

Onu yeni tanıştığı kişi öldürmüş

Denizli’de Ceyda Kayalar isimli kadının öldürülmesiyle ilgili çalışmalar devam ederken, kadını henüz yeni tanıştığı A.K.O. isimli şahsın öld...

Abone ol

Denizli’de Ceyda Kayalar isimli kadının öldürülmesiyle ilgili çalışmalar devam ederken, kadını henüz yeni tanıştığı A.K.O. isimli şahsın öldürdüğü öğrenildi.
Olay, dün Atalar Mahallesi’nde meydana gelmişti. Ceyda Kayalar (27), bir grup arkadaşıyla bir evde eğlendikten sonra geceyi de aynı evde geçirdi. İddialara göre, sabaha karşı A.K.O. isimli şahıs bir anda Ceyda Kayalar ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından belindeki silahı çıkaran A.K.O., Ceyda Kayalar’ı başından vurarak öldürdü.
Olayı duyan diğer arkadaşları hemen polise ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine hayatını kaybettiği belirlenen Kayalar’ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri evde bulunan Ceyda Kayalar’ın diğer arkadaşlarının ifadesine başvururken, gasp ve yaralama gibi suçlardan sabıkalı olduğu belirtilen A.K.O.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)