BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışması kapsamında geldiği Samsun'da, bir fırını ziyaret etti. Burada çalışanlarla bir süre sohbet eden Yıldırım, fırıncı önlüğü giyip, pide yaptı. Hazırladığı pideleri kürekle fırına süren Başbakan Yıldırım, piştikten sonra da aldı.

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Kurtuluş Yolunda düzenlenen sahur programına katıldı. Programa vatandaşlar ilgi gösterdi. Yıldırım, seçim çalışması kapsamında geldiği Samsun'da, bir fırını ziyaret etti. Burada çalışanlarla bir süre sohbet eden Yıldırım, fırıncı önlüğü giyip, pide yaptı. Hazırladığı pideleri kürekle fırına süren Başbakan Yıldırım, piştikten sonra da aldı.

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin Türkiye'nin siyasi tarihi için önemine vurgu yaparak, "24 Haziran, Türkiye'nin her türlü ağırlıklarından kurtulup geleceğe emin adımlarla koşacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 24 Haziran, 16 yıllık ülkemizin kazanımlarının, istikrarın kalıcı hale geleceği önemli bir gündür, önemli bir kararın adıdır. Ve 25 Haziran inşallah, Türkiye'nin şahlanışının ilk günü olacak." dedi.

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

Batıpark'ta düzenlenen Gençlik Şöleni'nden ayrılmasının ardından yolunun üstündeki bir fırına uğrayan Yıldırım, pide yapan ustalar ve vatandaşlarla sohbet etti, seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi. Samsun Valiliğini ziyareti sonrası Kurtuluş Yolu'nda sahur programına katılan Yıldırım, vatandaşlara hitap etti.

Onu hiç böyle görmediniz elleriyle yaptı

Yıldırım, istiklal mücadelesinin başladığı bu kentte bulunmaktan büyük bahtiyarlık duyduğunu, 16 yıldır Samsunlularla yollarının, hedeflerinin ve istikametlerinin bir olduğunu söyledi. Türkiye'nin tüm şehirlerini kalkındırmak için yola çıktıklarını, Samsun'un da bu yolda kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurgulayan Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: