BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  GÜNCEL

Önce sevgilisini sonra kendisini öldürdü

Eskişehir'de, tartıştığı sevgilisini av tüfeğiyle öldüren kişi, evinde intihar etti.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, müteahhitlik yaptığı öğrenilen Özcan İ. (54), bayan kuaförü olan sevgilisi Nuray Y'nin (41), Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'ndeki iş yerine geldi. Bir süre kapının önünde konuşan Özcan İ. ile Nuray Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Özcan İ, olay yerinden kaçan Nuray Y'yi Menekşe Sokak'ta bir apartmanın girişinde yakaladı. Özcan İ,  av tüfeğiyle Nuray Y'ye 4 el ateş ederek, otomobiliyle bölgeden uzaklaştı.

Ağır yaralanan Nuray Y, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Eşiyle boşanma davasının sürdüğü bildirilen Özcan İ, olayın ardından Akarbaşı Mahallesi Teyfik Türkmen Sokak'taki evinin banyosunda tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi. 

Cesedi Eskişehir Devlet Hastanesi morguna gönderilen Özcan İ'nin, intihar etmeden önce anne ve babasına 4 sayfalık bir mektup yazdığı, borçları, alacakları ve yaşadıklarını anlattığı belirtiydi.

Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, olay yerlerinde incelemelerde bulunarak, ilgili şube müdürlerinden bilgi aldı.