BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  DÜNYA

Önce sevgilisini öldürdü sonra kendini

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdükten sonra intihar etti. <br/>Edindiğimiz bilgilere göre bir s...

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdükten sonra intihar etti.
Edindiğimiz bilgilere göre bir süredir yasak aşk yaşayan Fatma Okumuş (38), görümcesinin kocası Cahit Sezer (42) saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Kavaklık Mahallesi Çayır Sokaktaki evinin önünde karşılaştı. İkili bir süre tartıştıktan sonra Cahit Sezer yanında bulunan el yapımı av tüfeğinden bozma silahla önce Fatma Okumuş’a ateş etti, ardından da silahı kendi kafasına dayayıp ateşleyerek intihar etti. Fatma Okumuş olay yerinde hayatını kaybederken, Cahit Sezer kaldırıldığı Ereğli Özel Anadolu Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Fatma Okumuş’un geçimsizlik nedeni ile bir süredir İstanbul’da yaşayan eşi Ayhan Okumuş’tan resmen boşanmadığı, ancak ayrı yaşadığı öğrenildi. Olayı duyan A. Okumuş’un İstanbul’dan Ereğli’ye gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.
Evlerinin önünde annelerinin öldürüldüğünü gören Fatma Okumuş’uın çocukları E. Okumuş (13), E. Okumuş (15 ve E. Okumuş (10) sinir krizi geçirdiler. Fatma Okumuş’un küçük oğlu E. Okumuş olay yerinden ambulansa bindirilerek uzaklaştırılırken, diğer iki kız kardeş ise komşular tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Fatma Okumuş’un evinin önünde yerde bulunan cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Kdz. Ereğli Belediyesi cenaze hizmetleri aracı ile olay yerinden kaldırılarak morga kaldırıldı. Fatma Okumuş ile Cahit Sezer’in cenazelerinin otopsi için adli tıp kurumuna gönderilmesi bekleniyor.
Ereğli Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.