BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  DÜNYA

Önce duvarı deldiler sonra...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde duvarı delerek kuyumcuya giren şahısların, yanlarında getirdiği brandayla vitrini kapatarak oksijen kaynağı il...

Abone ol

İzmir’in Karabağlar ilçesinde duvarı delerek kuyumcuya giren şahısların, yanlarında getirdiği brandayla vitrini kapatarak oksijen kaynağı ile gece boyunca kasayı açmak için çalıştıkları öğrenildi. Kuyumcu dükkanının sahibi Nadir Marcalı ise, yaklaşık 750 bin TL değerindeki altını çalarak kaçan kişi ya da kişilerin bir an evvel yakalanmasını beklediklerini ifade etti.
Olay, İnönü Caddesi Numara 236’da bulunan Nadir Kuyumculuk’ta geçtiğimiz Pazar günü meydana gelmişti. Soyguncuların kuyumcu dükkanına bir apartmanın duvarını delerek girdiği belirlenirken, şahısların önce yanlarında getirdikleri brandayla cam vitrini kapattıkları, içerinin görünmediğinden emin olduktan sonra, oksijen kaynağı ile kasayı açmak için sabahın erken saatlerine kadar çalıştıkları ve kasayı açtıktan sonra 750 bin lira değerinde 6,5 kilo ham altını alarak kayıplara karıştığı öğrenildi.
Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekiplerinin olayla ilgili başlattıkları soruşturma devam ediyor.