BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54

Önce bebek yaptı sonra nikah

Önce bebek yaptı sonra nikah

Henüz 22 yaşındaki ünlü yıldız kendisinden iki yaş genç sevgilisinden hamile olduğunu söyleyince babası "madem öyle hemen evlenmelisin" dedi...işte gösteri dünyasının sıralamayı değiştiren yani "önce bebek, sonra nikah" diyen ünlüleri.

Önce bebek yaptı sonra nikah

Henüz 22 yaşındaki ünlü yıldız kendisinden iki yaş genç sevgilisinden hamile olduğunu söyleyince babası "Madem öyle hemen evlenmelisin" dedi...

İşte gösteri dünyasının sıralamayı değiştiren yani "önce bebek, sonra nikah" diyen ünlüleri.

Önce bebek yaptı sonra nikah

Ünlü müzisyen Bob Geldof'un 22 yaşındaki kızı Peaches Geldof, daha bir kaç ay önce zayıflayarak iki beden inceldiği için gündemdeydi. Sonra magazin basınının manşetlerine başka bir nedende konu oldu. 22 yaşındaki Geldof hamileydi. Genç yıldız ve 20 yaşındaki nişanlısı Thomas Cohen'i bir bebek heyecanı sardı.

Genç çift, kısa bir süre sonra ilk bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyor.

Önce bebek yaptı sonra nikah

İlk bebeklerini bekleyen çift bu haberi Bob Geldof'a vemek için hamileliğin beşinci aya ulaşmasını beklemişler.

Babasına bebek haberini verince de ondan "Kızım bir bebeğin olacak. Artık evlenmelisin" nasihatını almış Geldof. Şimdi Peaches Geldof ve nişanlısı Cohen bir yandan bebek bir yandan düğün hazırlığında.

Önce bebek yaptı sonra nikah

Cinsiyeti erkek olan bebeğin, Peaches Geldof'un henüz 11 yaşındayken kaybettiği annesi Paula Yates'in doğum gününde dünyaya gelmesi bekleniyor. Bu durum Peaches için ayrı bir mutluluk kaynağı.