BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Ömer Sevgi Kimdir?

Bizim Hikaye'de İsmet karakterini canlandıran Ömer Sevgi kimdir nereli kaç yaşında? Ömer Sevgi instagram fotoğraflarında neler var saçları için özel ürün kullanıyor mu? Ömer Sevgi ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Fox Tv'de perşembe günü yayın hayatına başlayacak olan Bizim Hikaye'de en küçük kardeşi oynayan Ömer Sevgi'nin şimdiden kim olduğu merak ediliyor.  2014 doğumlu olan Ömer Sevgi daha 3 yaşında. Saçlarıyla dikkat çeken Ömer Sevgi şimdiden ilgi odağı...

Bizim Hikaye'de İsmet karakterini canlandıran Ömer Sevgi kimdir nereli kaç yaşında? Ömer Sevgi instagram fotoğraflarında neler var saçları için özel ürün kullanıyor mu? Ömer Sevgi ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Fox Tv'de perşembe günü yayın hayatına başlayacak olan Bizim Hikaye'de en küçük kardeşi oynayan Ömer Sevgi'nin şimdiden kim olduğu merak ediliyor. 

2014 doğumlu olan Ömer Sevgi daha 3 yaşında. Saçlarıyla dikkat çeken Ömer Sevgi şimdiden ilgi odağı oldu. İnstagram'da sık sık kendi fotoğrafını paylaşan Ömer Sevgi, ilk olarak Bizim Hikaye dizisinde oynayacak.