BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81
HABER /  GÜNCEL

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesine Erdoğan ne dedi?

Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın kamuoyu vicdanını yaralayan tahliyesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne dedi? Erdoğan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk kez konuştu herkesi şaşırttı.

Abone ol

BRÜKSEL yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından en dikkat çekeni Ömer Faruk Kavurmacı hakkında söyledikleri oldu. Havalanında basın açıklaması sonrusa medyanın sorularını da yanıtlayan Erdoğan, Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin ilk kez konuştu.

Kamuoyu vicdanını yaralayan Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesi için Erdoğan'ın verdiği mesaj şaşırtıcı oldu. Erdoğan, FETÖ'den içerde olan ve şirketlerine de el konulan Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi için şunları söyledi:

-"Siyasette bu temizliğin yapılmadığını iddia eden bunu somut olarak ortaya koyması lazım. Hep söylerim, müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Kimse bu söyle! Kalkıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın damadını söylüyorsan, bu konu şu anda yargıyla alakalı. Kalkıp denetimli serbestlik kararı vermiş, beraat vermemiş. Dolayısıyla yargıyla alakalı bir sorun. Bunu kalkıp da şu anda siyasi partinin içerisinde herhangi bir konumu olmadığı halde AK Parti'ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddi değil. Önce bunlar kendi işleriyle uğraşsınlar."

Ömer Faruk Kavurmacı tahliye ifşası ortalık ayağa kalkacak!

Ömer Faruk Kavurmacı’nın TUSKON’daki alkışı