BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
HABER /  GÜNCEL

Ölüm havuzda yakaladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iki gün önce nişanlanan 33 yaşındaki İrlandalı bir turist, havuzda top oynarken kalp krizi geçirerek yaşamını ...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iki gün önce nişanlanan 33 yaşındaki İrlandalı bir turist, havuzda top oynarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. İrlandalı gencin ölümü nişanlısını yasa boğdu.
Olay, Kemal Elgin Bulvarı’nda 4 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İrlanda vatandaşı Jon Mcdermott, kız arkadaşı Bethany tara Ellen (25) ile Marmaris’e tatile geldi. İki sevgili Marmaris’te nişanlanmaya karar verip kendi aralarında sade bir törenle birbirlerine yüzük takıp nişanlandı. Nişanlı çift gündüz çarşıda dolaştıktan sonra otele geri dönüp serinlemek için havuza indi. Havuzda top oynayıp eğlendikleri sırada havuz kenarında bekleyen Mcdermott, aniden fenalaşıp kendini havuza bıraktı. Nişanlısı, Mcdermott’un şaka yaptığını düşünerek tepki vermedi. Ancak İrlandalı genç suyun üstünde hareketsiz kalınca Bethany, çığlık atarak yardım istedi. Havuzdakiler turisti sudan çıkarıp otel yetkililerine haber verdi. Kalbi duran turiste ilk müdahaleyi tatil için otelde bulunan Avustralyalı bir hemşire yaptı. Mcdermott, ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. İrlandalı turist acil serviste doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Nişanlısının öldüğünü öğrenen genç kız gözyaşlarına boğuldu. Olayın şokunu üzün süre üzerinden atamayan Bethany tara Ellen, dün akşam gözyaşları içinde ülkesi İngiltere’ye döndü. Tatil için geldiği Marmaris’te hayatını kaybeden Jon Mcdermott’un ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)