BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
HABER /  GÜNCEL

Ölen kişinin kimliği belirlendi

Avcılar Belediye Bakanı Handan Toprak, yaşanan kazada hayatını kaybeden kişinin Yusuf Kaya isimli tekstil işçisi olduğunu açıkladı.<br/>Avcı...

Abone ol

Avcılar Belediye Bakanı Handan Toprak, yaşanan kazada hayatını kaybeden kişinin Yusuf Kaya isimli tekstil işçisi olduğunu açıkladı.
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, olay yerine gelerek kazayla ilgili incelemelerde bulundu.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Toprak, “Maalesef 1 kaybımız var. 2 tane olduğundan endişe ediyorduk ancak araca ulaşıldığında, üzerindeki köprü kaldırıldığında içinde bir kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ismi Yusuf Kaya. İki tane ağır yaralı vardı, Avcılar’dan Bakırköy’e gönderildiler. Beyin kanamasının olmadığı, durumlarının iyiye gittiği bilgisini alıyoruz” dedi.
Toprak kazada ihmal ihtimalinin bulunup bulunmadığının sorulması üzerine, “E5 karayolu bizim mevkiimiz. Aynı zamanda metrobüslerin olduğu bir mevki. Metrobüsler yapılırken bu üstgeçitler yapıldı. Umuyoruz ki teknik özellikleri sağlam şekilde yapılmış olması. Ancak iki kez kaza meydana geldi. Bir tanesi iki yıl önce bir kamyon damperinin açılmasıyla yaşanmıştı ve ucuz atlatılmıştı. Şimdi gerçekten de genç bir insanın ölümüne neden olabilecek büyük bir kaza meydana geldi. Gereken takibi yapılacaktır, ihmal var mıdır göreceğiz. Takipçisi olacağız” diye konuştu.
CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ise Türkiye’de her gün kazaların konuşulduğunu belirterek, “Kazalar konusunun yeniden masaya yatırmamız gerekiyor. Bütün bu sürece ilişkin sayın başkanla irtibat halindeyim. Bu tedbirlerin şimdi ağıt yakarak değil, ölümler olduktan sonra almak değil öncesinde alınması gereken tedbirler varsa araştırılarak sonuca bağlanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
(İHA)