BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen terörist sayısı 85'e çıktı!

Çukurca'nın karşısında yer alan Kazan vadisinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor

Abone ol

Çukurca'daki 24 askerin şehit olduğu hain saldırının ardından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla sürüyor.

Operasyonların Kazan vadisinde yoğunlaştığı belirtiliyor. Bölgeden gelen son haberler ise operasyonlarda şimdiye kadar 85 teröristin etkisiz hale getirildiği yönünde.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 85'E YÜKSELDİ

GENELKURMAY'DAN OPERASYON AÇIKLAMASI
Genelkurmay, 2 günde 49 teröristin öldürüldüğünü, operasyonların ise devam ettiğini açıklamıştı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Çukurcadaki hain saldırının ardından sınır bölgesinde havadan ve karadan operasyonlar başlatıldı. Operasyonlara bölgeye kaydırılan 22 tabur ile Diyarbakır ve Malatyadan kalkan jetler katılıyor.

GENELKURMAY 49 DEMİŞTİ

Operasyonlar daha çok Kazan vadisinde yoğunlaştı. Genelkurmay Başkanlığının gün içinde yaptığı açıklamada operasyonlarda 49 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilmişti.

Cihan haber ajansı, akşam üstü yoğunlaşan çatışmaların ardından bölgeden gelen son bilgilerde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 85'e yükseldiğini açıkladı.

TRT HABER'DE ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI: 100

TRT haber ise, öldürülen terörist sayısının 100 olduğunu belirtti.

Son baskında ölü ele geçirilen teröristlerin daha önce "Kavaklı Kampına" yapılan baskından kaçan grup olduğu belirlendi.

Bölücü terör örgütü mensuplarının yurt içinde ve sınırdaki birliklere yönelik eylemlerini önlemek amacıyla, sınır ötesinde birkaç, yurt içinde ise iki ayrı bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor.

OPERASYONDAN GÖRÜNTÜLER