BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71
HABER /  MAGAZİN

Öldürülen Emir Şaşmaz eşini aldattı mı? Şok itiraf

Bu Stil Benim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz, eşini başka bir kadınla mı aldattı? Gerçek ölüm sebebi neydi?

Abone ol

Eşi, yapımcı Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini duyuran Nazlı Hamarat aldatıldı mı? Erol Köse'nin Emir Şaşmaz'ı Rus mafyasının boğazını keserek öldürdüğü açıklamasının ardından bugün magazin basını yeni bir iddia ile çalkalandı. 

Haberaktüel.com'un haberine göre, sosyal medyadaki Vijdannn Vatansever isimli hesaptan Emir Şaşmaz'ın özel hayatı ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Vijdannn Vatansever, Şaşmaz'ın kendisi ile ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Vijdannn Vatansever, ölürken bile sevgilisinin yanında olduğunu ve Şaşmaz'ın son nefeslerinde bile kendisini sevdiğini söylediğini belirtti.

Ayrıca Instagram sayfasındaki hesaptan Emir Şaşmaz ile beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşan kadın, ilişkilerinin bir sene sürdüğünü kaydetti.

'GÖSTERİ BUDALASI İNSANLAR...'

Nazlı Hamarat'ı ima ederek; "Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan, gösteriş budalası insanlara tahammül etmek zorunda değilsin" diyen Vijdannn Vatansever, cinayetle ilgili olarak; "Ellerim kelepçeli engel olamadım. O şerefsiz itin elinden seni alamadım" cümlelerini kullandı.

İŞTE VİJDANNN VATANSEVER HESABINDAN YAZILANLAR

"Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Gözlerimin önünde, gözleri arkada gitti. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Hadi kalk gidelim buradan dedim duymadın. Bu bir kabus dedim uyanamadım. 5 dakika sonra olacakları bilmeden, son bakış, son öpüş, son sarılış, son gülümseyiş. Gördüğün son yüz benim. Dudaklarından dökülen son "seni seviyorum" bana ait. Sonrası kapkaranlık. Ve kan kırmızı."

"Yarım kaldım adam.  Anlıyorsun değil mi?  Seni ne çok sevdiğimi biliyorsun değil mi? Duyuyor musun beni?  Ben sana geç kaldım adam yetmedi seninle geçirdiğim koskoca bir sene bana. Yetemez! Susacağımı mı sandılar, bilsin herkes. Artık yapamam! Artık gösteri zamanı bitti, artık bana aşıkken kimseyi seviyormuş gibi yapmak zorunda değilsin. Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan, gösteriş budalası insanlara tahammül etmek zorunda değilsin. Oysa ben senin herkesten kaçıp göğüsümde dinlendiğin zamanları da bilirim. Seni seviyorum ve hep seveceğim."

"Bugün senin doğum günün, iyi ki doğdun, sen benim doğru yolum, iyi ki doğdun huzurum, iyi ki beni buldun, iyi ki gizli dünyan oldum.  Bana bir daha kimse "başın sağ olsun" demesin. Keşke benim başım sağ olmasaydı! Nur içinde yat Allah'ım günahlarını affetsin..."

vijdann-video-4142.jpg

NAZLI HAMARAT VE EMİR CEVDET ŞAŞMAZ KİMDİR?
nazli-hamarat-ve-eşi-emir-cevdet-şaşmaz.jpg
Nazlı Hamarat katıldığı yarışmada aileden asil ve çok zengin olduğunu söyledi. Ancak Nazlı Hamarat 'ın ailesinin asaleti hakkında bilgi bulunmuyor. Görgüsüz zengin olarak şöhret salan Nazlı Hamarat yarışma boyunca mücevher tasarımcısı eşi Emir Şaşmaz ile gününü gün etmekle meşguldü.

EMİR ŞAŞMAZ EŞİ NAZLI HAMARAT 'I TEFLON TAVAYLA DÖVMÜŞ
nazli-hamarat-ve-emir-şaşmaz-teflon-tava.jpg
Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz olaylı bir evlilik geçmişine sahip. Nazlı Hamarat 2011 yılında savcılığa eşi Emir Şaşmaz hakkında dayak iddiası ile şikayetçi olmuştu. Nazlı Hamarat 'ın bu başvurusunda eşi Emir Şaşmaz'dan 'teflon tavayla dayak' yediği iddiası bulunuyordu.

EMİR ŞAŞMAZ PARAMI YEDİ
emir-şaşmaz-ve-nazli-hamarat-kimdir.jpg
Nazlı Hamarat twitter hesabından da eşi Emir Şaşmaz hakkında hırsızlık suçlamasında bulunmuştu. Hamarat'ın dediğine göre eşi Emir Şaşmaz paraları üzerine geçirmiş 6 dükkan ile 5 dairesinin parasını almıştı.

NAZLI HAMARAT VE EMİR ŞAŞMAZ BOŞANDI MI?
nazli-hamarat-boşandi-mi.jpg
Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz hırsızlık ve dayak iddialarının ardından boşanmanın eşiğine gelmiş ancak ne olmuşsa olmuş yeniden yola devam kararı almışlar. Nazlı Hamarat şimdilerde Instagram hesabından 'Aşkım, biricik kocam' diyerek kendisini teflon tavayla döven Emir Şaşmaz'a ilanı aşk yapıyor.