BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen 8 PKK'lı bakın kim çıktı?

ERZURUM 'un Şenkaya ilçesinde dün öldürülen 8 PKK'lıyla ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. PKK'lıların 50 gündür o bölgede eylem yapan grup olduğu anlaşıldı.

Abone ol

Erzurum'da öldürülen 8 teröristin 50 gündür belirli aralıklarla bölgede eylem yapan iki grubun öncüleri ve şehit korucu Yakup Aktürk'ün failleri olduğu ortaya çıktı.

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde özel harekat timleri tarafından etkisiz hale getirilen PKK'lı 8 teröristin, yaklaşık 50 gündür belirli aralıklarla o bölgede eylem yapan iki grubun öncüleri ve şehit korucu Yakup Aktürk'ün failleri olduğu belirlendi.

PKK'NIN DAĞ KADROSU ELEMANLARI OLDUKLARI BELİRLENDİ

Dün gece saatlerinde Şenkaya - Göle kırsalında özel harekat timlerini pusuya düşürmek isterken çıkan çatışmada öldürülerek etkisiz hale getirilen 8 teröristin, 17 Eylül 2015 tarihinde korucu Yakup Aktürk'ü şehit eden PKK'nın dağ kadrosu elemanları oldukları belirlendi.

korucu-yakup-aktürk.jpg

ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

O bölgedeki iki terörist grubunun öncüleri olduğu tespit edilen teröristlerin Şenkaya - Oltu - Göle Karayolunda yol kesip araçları yakma ve saldırı eylemlerini gerçekleştirdikleri tespit edilirken, korucu Yakup Aktürk, çıkan çatışmada ağır yaralanmış, hava ambulansıyla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine getirilmiş kısa bir süre sonra hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştü.

korucu-yakup-aktürk.20150910123702.jpg

AİLELERİNE VERİLECEK

Teröristlerin cenazelerinin otopsi yapılmasının ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.

korucu-yakup-aktürk.20150910123755.jpg