BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  GÜNCEL

Öldüren selfie

Bursa’da 2 gençten biri, selfie fotoğraf çekimi için çıktıkları gözetleme kulesinden düşerek hayatını kaybetti. Kolu kırılan diğer gencin te...

Abone ol

Bursa’da 2 gençten biri, selfie fotoğraf çekimi için çıktıkları gözetleme kulesinden düşerek hayatını kaybetti. Kolu kırılan diğer gencin tedavisi ise sürüyor.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Badırga Köyü Solak Çayırlar Mevkii’nde meydana geldi. Halis Türk, Semih Altınay, Ersin Eren, Ayhan Demirtaş ve Güray Gülüm sosyal paylaşım sitesine yüklemek için selfie çekmek istedi. 30 yaşındaki Halis Türk ile Semih Altınay, selfie çekimi için sanayi sitesi inşaatının gözetleme kulesine çıktı. Yaslandıkları direğin kırılması üzerine düşen iki genç, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Halis Türk, hayatını kaybetti. Kolu kırılan Semih Altınay’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Selfie çılgınlığında canından olan Türk’ün cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.
(İHA)