BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  GÜNCEL

Olayı duyunca oraya koştular liste oluşturup...

REİNA saldırısında yaralanan kişilerin yakınları hastanelere koştu. Vatandaşlar terör saldırısında yaralanan yakınlarının hastanede olup olmadığını öğrenmek için liste oluşturdu.

Abone ol

ORTAKÖY'deki terör saldırısının ardından  kaldırıldıkları hastanede tedavileri tamamlanan 3 kişi taburcu edildi.Yaralı yakınları liste oluşturup yakınları hakkında bilgi almaya çalıştı.

Ortaköy'de düzenlenen ve 39 kişinin hayatanı kaybettiği, 69 kişinin ise yaralandığı saldırı sonrası Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma  Hastanesine kaldırılan yaralılardan ikisi başka bir Hastaneye sevk edildi,  tedavileri biten 3 kişi ise evlerine gönderildi.

LİSTE OLUŞTURDULAR

 Hastane bahçesinde bekleyen bazı vatandaşlar da yakınlarının durumuna  ilişkin görevlilerden bilgi aldı. Vatandaşlar, terör saldırısında yaralanan yakınlarını hastanede olup olmadığını görevlilere sorarak liste oluşturdu. Bu arada Japonya'nın İstanbul Başkonsolosluğundan yetkililer de  hastaneye gelerek yaralılar arasında vatandaşlarının bulunup bulunmadığını  öğrenmeye çalıştı.  Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra  bölgedeki bazı özel hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisine de devam  ediliyor.