BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Melike Toyguncu ile ilgili flaş gelişme geneleve düşüp...

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Her yerde aranan Melike Toyguncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike Toyguncu bulundu mu son durum ne?

Abone ol

ANKARA'da bundan 7 yıl önce ablasına ÖSYM kağıdı almak için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu her yerde aranıyor. Öldü gözüyle bakılan Melike Toyguncu ile ilgili canlı yayına bağlanan ve ismini vermeyen bir görgü tanığı yaşadığını söylüyor.

14 yaşındayken kaçırılan ve tecavüze uğrayan Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. 11 Ocak'ta görülecek olan Melike davası yaklaşırken bir görgü tanığı ortaya çıktı. Ankara'da pavyonda çalıştığını söyleyen ismini vermek istemeyen izleyici Melike'nin İzmir'de yaşadığını söyledi. İzmir'de genelevde Melike'nin çalıştığını söyleyen izleyici herkesi şok etti. Çünkü birçok kişi Melike Toyguncu'nun öldüğünü düşünüyordu. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler yaşanacak merak konusu.

BABASINA TECAVÜZ SUÇLAMASI! Melike kaçırıldıktan sonra tam 1 yıl boyunca Mert denilen birinin evinde kaldığı ortaya çıktı. Yeni gelişmeler yaşanırken canlı yayına bağlanan kadının açıklamaları şoke etti. Melike Toyguncu'nun babası hakkında olay açıklamalar yapan ismini vermek istemeyen izleyicinin anlattıkları adeta soğuk duş etkisi yarattı. İddiaya göre Mahmut Toyguncu bundan yıllar önce benzinlikte bir kadına tecavüz etti. Tecavüzü canlı yayında anlatan kadın herkesi şoke etti. İsmini vermek istemeyen izleyici o dönem Fatma Hanım o gün anlattıklarını aktardı. Mahmut Toyguncu'nun yıllar önce yaptıkları nedeniyle kızının ceza çektiğini düşünen Fatma Hanım bunları canlı yayında anlattı.