BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,98
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Melike Toyguncu Antalya'da mı canlı yayında olay açıklama

Olay Yeri Melike Toyguncu bulundu mu son durum ne? Star Tv'de Balçiçek İlter'in sunduğu programda Melike Toyguncu her yerde aranıyor. Önce öldürüldüğü düşünen Melike Toyguncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Antalya'dan programa bağlanan bir izleyici Melike Toyguncu'yu yakın zamanda gördüğünü söyledi.

Abone ol

ANKARA'da ablasına üniversite kağıdı almaya gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayına bağlanan ve Antalya'da yaşayan bir izleyici Melike Toyguncu'yu gördüğünü söyledi. Kamera kayıtlarının olduğunun açıklanmasından sonra ise Melike Toyguncu'nun annesi canlı yayında sinir krizi geçirdi.

14 yaşında kaybolan ve 8 yıldır kendisinden haber alınamayan Melike Toyguncu yaşıyor mu sorusu akılları kurcalıyordu. Bugün canlı yayına bağlanan bir izleyici çok net ifade kullanarak Melike Toyguncu'yu gördüğünü söyledi. Sarışın bir kadın tarafından zorla götürüldüğünü söyleyen görgü tanığı aynı zamanda Melike Toyguncu'nun tehdit edildiğini söyledi.

2 YAŞINDAKİ KIZIYLA TEHDİT Canlı yayında açıklamalarına devam eden görgü tanığı Melike Toyguncu'nun 2 yaşında bir çocuğu olduğu iddiasında bulundu. Melike Toyguncu'yu tehdit ettiğini söyleyen görgü tanığı 2 yaşındaki çocukla tehdit ettiğini söyledi. Aynı zamanda görgü tanığı sessiz sessiz ağladını ifade etti.