BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.428,87
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Melike davasında skandal 15 yaşındaki çocuğa taciz!

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında 14 yıl önce kaybolan Melike her yerde aranıyor. Yaşadığına dair umut kalmayan Melike'nin eşyalarının Ankara'da gömüldüğü iddia edildi. 7 Aralık 2017 Perşembe günü Melike

Abone ol

ANKARA'da babasına sınav kağıdı aldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Melike Toyguncu'nun kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike'nin eşyalarının Cevat'ın gömdüğü yerden şüphelenen aile savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Cevat'ın kazdığı yer ile ilgili araştırma yapılmaya başlandı.

Melike davası 11 Ocak’ta yeniden görülecek. Belediye ve olay yeri inceleme ekipleri, Cevat’ın ağaç diktiği alanı kazdı. Yapılan kazıda bir çorap, bir çocuk pijaması ve bir zincir bulundu. Bekir programa bir mesaj göndererek şunları söyledi; "Programı ağlayarak izliyorum. İnşallah çıkan eşyalar Melike’ye ait değildir. Cevat çevreci bir adam değildi. Öyle olsa bile oraya o ayda ağaç dikmenin hiçbir anlamı yok”

15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ!  İsmini vermek istemeyen bir kişi canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ben geçen sene 15 yaşındayken Ankara Sincan’da paket servis işi yapıyordum. Sincan’da bir pazaja sipariş götürdüm. Orada Cevat bana taciz etmeye çalıştı. Ben de Cevat’a yumruk atarak oradan kaçtım. Sonra işten ayrıldım ve olayı kimseye anlatmadım”