BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Melike davasında flaş gelişme Antalya'daki evlere baskı düzenlenip...

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında Melike Toyguncu her yerde aranıyor. Antalya'dan bağlanan bir izleyici Melike'yi gördüğünü ve satıldığını söyledi. Şoke eden gelişmeler sonrasında evlerde arama yapıldı. Peki Melike Toyguncu bulundu mu son durum ne?

Abone ol

ANKARA'da ablasına sınav kağıdı almak için giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu'dan 8 yıldır haber alınamıyor. Öldüğü düşünülen Melike'nin yaşadığını söyleyen biri stüdyoya da şok etkisi yarattı.

14 yaşında kaybolan ve 8 yıldır kendisinden haber alınamayan Melike Toyguncu yaşıyor mu sorusu akılları kurcalıyordu. Bugün canlı yayına bağlanan bir izleyici çok net ifade kullanarak Melike Toyguncu'yu gördüğünü söyledi. Sarışın bir kadın tarafından zorla götürüldüğünü söyleyen görgü tanığı aynı zamanda Melike Toyguncu'nun tehdit edildiğini söyledi.

ANTALYA'DA EVE BASKINLAR YAPILDI Melike Toyguncu'nun görülmesi üzerine Antalya'daki evlere baskın yapıldı. Kentsel dönüşüme giden evler didik didik arandı. İddiaya göre Cennet isimli bir kadın genç kızları satıyordu. Yapılan araştırmalar sonucunda savcılık da harekete geçti.