BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.476,28
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Melike bulundu mu canlı yayına katılan kişi o mu?

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 8 yıldır kayıp olan Melike Toyguncu her yerde aranıyor. Canlı yayına katılan ve Melike'ye olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken kişi Melike mi soruları sorulmaya başlandı. Peki Melike Toyguncu'ya ne oldu son durum ne?

Abone ol

ANKARA'da 8 yıl önce kaybolan ve her yerde aranan Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayına katılan ve fotoğrafa olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken ismini vermek istemeyen kişi Melike mi sorusu soruldu. Peki Melike Toyguncu bulundu mu son durum ne?

14 yaşındayken kaçırılan ve tecavüze uğradığı düşünülen Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. 11 Ocak'ta görülecek olan Melike davası yaklaşırken bir görgü tanığı ortaya çıkmıştı. Ankara'da pavyonda çalıştığını söyleyen ismini vermek istemeyen izleyici Melike'nin İzmir'de yaşadığını söylemişti. İzmir'de genelevde Melike'nin çalıştığını söyleyen izleyici herkesi şok etmişti. Çünkü birçok kişi Melike Toyguncu'nun öldüğünü düşünüyordu. 

CANLI YAYINA MELİKE'NİN BENZERİ KATILDI Canlı yayına katılan ve kameralara sırtını dönen ve ismini vermek istemeyen genç kadın Melike'ye olan benzerliği nedeniyle programa geldi. Melike olmadığını söyleyen ismini vermek isteyemeyen izleyici aileye yardımcı olmak istediğini söyledi. Canlı yayında gözyaşlarının hakim olduğu olayla ilgili savcılık yeniden dava açacak.