BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Balçiçek İlter 46 yaşındaki Ercan Özbil cinayete mi kurban gitti?

Star TV'de yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığı Olay Yeri programında 46 yaşındaki Ercan Özbil'i kardeşlerinin ölümünden şüpheleniyor. Ercan Özbil öldürüldü mü? Ercan Özbil'in eşi neden araştırma yapmıyor?

Abone ol

Olay Yeri Balçiçek İlter programında bugün ilginç anlar yaşanıyor. Güler ve Neriman adlı iki kardeş Ercan Özbil'in ölümünden şüphelendiği için Olay Yeri programında başvurdu. Peki Ercan Özbil cinayete mi kurban gitti? Gelin hep birlikte olayı yakından inceleyelim. 

Ercan Özbil, 46 yaşında bir motosiklet kazası geçirerek hayatını kaybetti. Kaza geçirmeden 3 gün önce ortadan kaybolan Ercan Özbil'in ölümüyle ilgili hem savcılığın hem de kardeşlerinin şüphesi devam ediyor. Güler ve Neriman adlı iki kardeş Ercan Özbil'in ölümüyle ilgili ne diyor?

GÜLER: KARDEŞİMİN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ

Ercan Özbil'in kardeşi olan Güler, kardeşinin ölümünden şüpheli. Kardeşinin 52 kilo olduğunu söyleyen Güler, motor kazasında bulunan kanıtlara bakınca kardeşinin zayıf olduğunu ve o kadar ileriye gitmesinin imkansız olduğunu dile getiriyor.

NERİMAN: GELİNİMİZDEN ŞÜPHELENİYORUZ

Diğer kardeş Neriman ise olaya farklı bir açıdan bakıyor ve Ercan Özbil'in eşinden şüphelendiklerini dile getiriyor. Eşi 3 gündür kayıp olduğu sırada yaptığı paylaşımları söyleyen Neriman, gelini suçlamasa da bu konuya dikkat çekiyor.

ERCAN ÖZBİL CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

2 kardeş Ercan Özbil'in cinayete kurban gittiğini söylüyor. Savcılığın da dosyayı açık bırakması ise bu iddiaları güçlendiriyor.