BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  POLİTİKA

Okuyan seçim ordusu kurdu

Yalova'dan bağımsız aday olan Yaşar Okuyan seçimi kazanmak için adeta bir ordu kurdu. Okuyan'ın ekibinde kadınların çokluğu dikkat çekti.

Abone ol

Yalova'dan bağımsız aday olan Yaşar Okuyan, seçim çalışmaları için büyük bir bölümü kadınlardan oluşan bin kişilik bir ekip oluşturdu.

Okuyan, bin kişilik ekibiyle birlikte seçim irtibat bürolarını açarak, seçim çalışmalarını başlattı. Okuyan, seçim çalışmalarını büyük bir bölümü kadınlardan oluşan bin kişilik seçim ekibiyle yürüteceğini, toplam bin 500 gönüllüye de sandık görevlisi eğitimi vereceğini söyledi.

Yalova'da bir düğün salonunu ve bir apartmanı seçim irtibat bürosu olarak açan Okuyan, Yalova'da hedefinin yüzde 40 olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Yalova'da AKP'ye en büyük dersi bizler vereceğiz. İddia ediyorum; AKP, Yalova'da hüsrana uğrayacak. Cumhuriyetçiler ve Atatürkçüler, AKP'ye gereken dersi Yalova'dan verecek. Yalova'dan AKP milletvekili çıkartamayacak. AKP'yi 12 Haziran'da Yalova'da sandığa gömeceğiz."

Yalova'dan milletvekili olarak, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile kendisinin TBMM'ye gireceğini iddia eden Okuyan, Yalova'nın 44 köyünün 40 köyünde kendisinin birinci olarak çıkacağını ileri sürdü.