BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,44
ALTIN 2.490,00
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Okulların tatil olduğu iller

Yoğun kar yağışı tüm ülkeyi olumsuz etkiliyor. Çocukların okullara gitmesi bazı il ve ilçelerde imkansız hale geldi. Okulların tatil edildiği iller ise şöyle;

Abone ol

Kar yağışı tüm yurdu olumsuz etkiliyor. Bazı köylerle irtibat tamamen kesilmiş durumda. Bazı il ve ilçelerde de eğitime ara verildi.

AĞRI

KAR NE KADAR SÜRECEK? 
Soğuk hava dalgası daha ne
kadar devam edecek? Hangi
bölgelerde kar yağışı bekleniyor.
Ayrıntılı hava durumu için
TIKLAYIN!

Ağrı'da okullar iki gün tatil edildi. Ağrı Valiliği, İl genelindeki ilk ve orta dereceli okulların 2 gün tatil edildiğini açıkladı.

DÜZCE

Düzce Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okulları 1 gün süreyle bugün için tatil etti. Düzce şehir merkezinde kar kalınlığı 15 cm'e, yüksek kesimlerde 35 cm'e ulaştı.

KONYA

Konya'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Cihanbeyli, Yunak ve Kulu ilçelerinin ardından Ereğli ve Halkapınar ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildi.

IĞDIR

Yoğun kar yağışı nedeniyle Iğdır'ın merkeze bağlı köyleri ile Aralık ve Karakoyunlu ilçelerinde eğitime ara verildi.

Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle Iğdır merkeze bağlı köyler, Aralık ve Karakoyunlu ilçeleri ile bu ilçeler ve Tuzluca ilçesine bağlı köylerde ilköğretim ve liselerde eğitime bugün ara verildiği belirtildi.