BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15
GÜNCEL

Okuldan atılmakla tehdit edilen genç kız intihar etmek istedi

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi spor bölümünde 12.sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, ailesi ile birlikte içerisinde bulunan seyir halindeki araçtan atlayarak intihar etmek istedi.

Yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren genç kızın okul arkadaşları Mihriban Şimşek’in okulda erkek sınıf arkadaşı ile yan yana oturduğu için öğretmenleri tarafından okuldan atılmakla tehdit edildiğini ve genç kızın bu yüzden intihar etmek istediğini iddia eden baba Hasan Şimşek ise; “Kızım okul idaresinin baskısı yüzünden canına kıymak istedi” dedi.



İddialara göre; Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi spor bölümünde öğrenim gören 17 yaşında ki 12.sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, hafta sonunda okul pansiyonunun bahçesinde sınıf arkadaşı olan Oğuzhan Erdem isimli erkek arkadaşı ile bankta otururken pansiyonda görevli öğretmenleri tarafından görüldüğü iddia edildi. Her iki öğrenci hakkında tutanak tutan öğretmenler durumu okul idaresine bildirdi.
Okul Müdürü Savaş Şimşek ise her iki öğrenciyi odasına çağırarak kendilerini okuldan atacağını ve bankta birlikte oturduklarını ailelerine bildireceğini söyledi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından bunalıma giren ve Nevşehir’e ailesinin yanına gelen Mihriban Şimşek, tekrar ailesi ile birlikte Aksaray’a gitmekte iken hareket halindeki araçtan atlayarak intihar etmek istedi. Ağır yaralanan genç kıza ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Mihriban Şimşek daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler