BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  GÜNCEL

Okulda pompalı dehşeti! İki öğrenci müdürü vurdu...

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Kaymakçı Anadolu Liseli Müdürü Ayhan Kökmen, okulda iki öğrencisinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Müdür Kökmen kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı...

Abone ol

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet işlendi. Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, görev yaptığı okulda okuldan uzaklaştırdığı 2 öğrencinin pompalı tüfekli saldırısında hayatını kaybetti. 

OKULDA POMPALI DEHŞETİ: Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, bugün saat 15.00 sıralarında görev yaptığı okulda pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Okul müdürü Kökmen, kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BAŞKA ÖĞRENCİYE SİLAH ÇEKTİKLERİ İÇİN: Alınan bilgiye göre, Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinde, daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu cezası verilerek okuldan uzaklaştırılan 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P, okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasına gitti. Burada yaşanan tartışmanın ardından pompalı tüfekle müdür vuruldu.

ÖĞRENCİLER VE BABASI YAKALANDI: Jandarma, olayın şüphelisi olarak, bir süre önce okuldan uzaklaştırıldıkları belirtilen 11'inci sınıf öğrencileri 16 yaşındaki U.Y. ve İ.P. ile U.Y.'nin babası B.Y.'yi gözaltına aldı. Olayda kullanılan tüfeğin B.Y.ye ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.