BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.479,33

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca'yı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli rolü sebebiyle herkes Karadenizli sanıyor. Peki gerçekte Oktay Kaynarca aslen nereli ve eşi Melek Angun kimdir kaç yaşındadır biliyor musunuz? Oktay Kaynarca aslen Malatyalıdır. 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya'da dünyaya gelen Oktay Kaynarca anne tarafından da Elazığlıdır. Anne ve babası Almanya'da işçi olarak çalıştığından Oktay Kaynarca'nın çocukluğu Üsküdar'da babaannesi ile geçmişti. Bir...

Oktay Kaynarca'yı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli rolü sebebiyle herkes Karadenizli sanıyor. Peki gerçekte Oktay Kaynarca aslen nereli ve eşi Melek Angun kimdir kaç yaşındadır biliyor musunuz?

Oktay Kaynarca aslen Malatyalıdır. 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya'da dünyaya gelen Oktay Kaynarca anne tarafından da Elazığlıdır. Anne ve babası Almanya'da işçi olarak çalıştığından Oktay Kaynarca'nın çocukluğu Üsküdar'da babaannesi ile geçmişti. Bir süre Berlin'de de yaşayan Oktay Kaynarca 6 kardeşe sahip.

LİSEYİ 6 YILDA BİTİRDİ FABRİKA İŞÇİSİ OLDU : Ortaokulda bir sene sınıfta kalan Oktay Kaynarca, liseyi de altı senede bitirdi. Üsküdar Lisesi'nde başlayıp, en son Hopa Lisesi'nden mezun oldu. Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalışan Oktay Kaynarca konservatuar sınıvlarını kazanınca kaderini değiştirdi. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans bölümünden mezun olan Oktay Kaynarca, Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özak'ın "Duvarların Ötesi"nde oynadı.
Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde rol aldı.

Oktay Kaynarca konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood Brathers) adlımüzikalde Zuhal Olcay Haluk Bilginer Celal Perk Jülide Kural Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-94 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı. Bu oyunla Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı.

OKTAY KAYNARCA'NIN SİNEMA HAYATI : 1994 yılındaki son oyunu "Derin Bir Soluk Al"dan sonra sunuculuk televizyon dizileri ve film çalışmaları oldu. İlksinema çalışması "Suyun Öte Yanı"... Daha sonra "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" ona "Altın Portakal Ödülü"nü kazandıran "Yengeç Sepeti" filmi "Bir Kadının Anatomisi" ve "Deliyürek"le yine "Altın Portakal Ödülü"nü aldı...

"Bumerang Cehennemi" adlı sinema filmi ile de MGD Yılın En İyi Erkek Sinema Sanatçısı ve Antalya'da "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı.

KURTLAR VADİSİ ÜNLÜ YAPTI : Oktay Kaynarca'yı Türkiye çapında tanınır hale getiren Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır rolü oldu. Bu rolü o kadar beğenildi ki dizide ölünce gıyabında cenaze namazı kılındı. Oktay Kaynarca sonrasında bir çok projede yer alsada Kurtlar Vadisi'ndeki şöhretini yine benzer bir rol ile elde etti. ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine Karadenizli bir ailenin mafya babası rolü ile izleyiciyi yakaladı. Hızır Çakırbeyli rolü ile reytingleri toplayan Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Deniz Çakır ile de bir dönem birlikte oldu.

OKTAY KAYNARCA'NIN EŞİ : Oktay Kaynarca 6 yıl boyunca Özgü Namal ile birliktelik yaşadı. Ancak Özgü Namal ile Oktay Kaynarca hiçbir zaman evlenmedi. Oktay Kaynarca'nın eşi 2012 yılında sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Melek Angun oldu. Bu evlilik bir yılını doldurmadan 'dayak' iddiası ile boşanmayla bitti.

Oktay Kaynarca aslen nereli boşandığı eşi kimdir? Karısı üstsüz...Oktay Kaynarca aslen nereli boşandığı eşi kimdir? Karısı üstsüz...Oktay Kaynarca aslen nereli boşandığı eşi kimdir? Karısı üstsüz...Oktay Kaynarca aslen nereli boşandığı eşi kimdir? Karısı üstsüz...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN