BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
HABER /  MAGAZİN

Oktay Kaynarca için eşinden şok iddia

Kaynarca çifti yol ayrımına gelirken, boşanmanın perde arkasından dayak çıktı. Oktay Kaynarca eşine yumruk atmakla suçlanıyor.

Abone ol

  MAGAZİN - Oktay Kaynarca'nın eşi Melek Kaynarca "Eşim beni yumrukladı!" diye şikayetçi oldu; Aile İçi Şiddet Bürosu savcıları soruşturma başlattı!
oktay-kaynarca-melek-kaynarca.jpg
Kaynarca çifti, yol ayrımında! Melek Kaynarca, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'yı kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Bebek Karakolu'na şikayet edip şu iddialarda bulundu:

"14 Mayıs akşamı arabada sözlü tartışma yaşadık. Eşim önce hakaret ve tehditlerde bulundu, sonra yumruk atarak beni dövdü!"

ÖZEL BÜRO DEVREYE GİRDİ

Eşinin şikayeti üzerine karakola çağrılan Oktay Kaynarca, ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soruşturmayı; son dönemde artan kadına şiddet olayları nedeniyle oluşturulan Aile İçi Şiddet Bürosu savcıları üstlendi.

RÜZGAR ETEKLERİNİ ÖYLE BİR SAVURDU Kİ...
ZOR ANLAR! DİĞER SAYFADA[PAGE]
RÜZGAR ETEKLERİNİ SAVURUNCA

Temmuz ayında ilk kez anne olacak olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi İngiltere Prensi William'la arkadaşlarının düğününe giderken rüzgârın azizliğine uğradı.

Üzerinde siyah-beyaz puantiyeli bir elbise olan 7 aylık hamile Düşes'in rüzgarın etkisiyle elbisesinin etekleri açıldı.

kate-mi̇dleton-rüzgar.jpg

Topshop'ta 38 sterline (107) satılan elbisenin eteklerini örtmeye çalışan Düşes bu haliyle, Marilyn Monroe'nun 1955 tarihli ünlü Yaz Bekârı (The Seven Year Itch) filmindeki sahnesini akıllara getirdi.

Prens William ise biraz daha uzakta olduğu için karısının yardımına koşamadı.

MURAT BOZ'UN MİLYONLUK ARACI BAKIN
KAÇ LİRA GÖSTERİLMİŞ / DİĞER SAYFADA[PAGE]MURAT BOZ'A ŞOK!

İstanbul Mali Polisinin lüks araç vurgununa yönelik gerçekleştirdiği soruşturmada ünlü popçu Murat Boz’a kötü haber.

Geçmişe yönelik yapılan çalışmalarda Murat Boz’un aldığı Maserati GT’nin tescil kayıtlarındaki faturalarda 7 bin 600 liraya satıldığı ortaya çıktı.

Boz’un kullandığı aracın Türkiye’ye girişte 278 bin lira ve 50 bin lira KDV’ye alındığı beyan edilmişti. Eğer satışta usulsüzlük tespit edilirse şarkıcı Boz’un arabasına el konulacak.

murat-boz-maserati.20130521082333.jpg

Boz, magazin basınının yoğun ilgi gösterdiği Maserati marka aracını 600 bin dolara aldığını söylerken aracı için özel koruma tuttuğu söylemişti. Soruşturma kapsamında vergi denetmenlerinin vergi kaçakçılığının rapor etmesinin ardından Boz’un ifadesine başvurulacak.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFI
ORTAYA ÇIKTI / DİĞER SAYFADA[PAGE]
ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFI

Güney Afrikalı paralimpik atlet Oscar Pistorius ve Sevgililer Günü'nde öldürdüğü model sevgilisi Reeva Steenkamp'ın öldürülmeden önce birlikte çektirdikleri son fotoğraf ortaya çıktı. ekran-resmi-2013-05-21,-10.01.22.pngFotoğrafta samimi bir şekilde oturan çift, evcil maymunlarına gülümserken görülüyor.

Ünlü atletin yakın arkadaşı olan ve fotoğrafı çeken Christo Menelaou, Pistorius'un Steenkamp'ı gıdıkladığını, çiftin sadece sevgili değil aynı zamanda yakın arkadaş olduğunu söyledi.

The Sun'ın haberine göre, Menelaou atletin bu olay nedeniyle çok ağladığını ve defalarca 'üzgünüm' dediğini sözlerine ekledi.

Pistorius Steenkamp'ı kasten öldürdüğüne dair iddiaları reddetmiş ve sevgilisini hırsız sandığı için vurduğunu söylemişti.

Oscar Pistorius 4 Haziran'da tekrar mahkemeye çıkacak.