BIST 9.059
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  MEDYA

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'dan ayrılıyor mu?

ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? EDHO'da Hızır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca diziyi bırakıyor mu? Oktay Kaynarca'nın instagram yaptığı paylaşım olay oldu.

Abone ol

ATV'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca diziyi bırakıyor mu? Oktay Kaynarca'nın instagram hesabından yaptığı paylaşım şoke edecek.

Salı günleri ekranların reyting rekorları kıran dizisi EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. Oktay Kaynarca instagram hesabından yaptığı paylaşım EDHO'dan ayrılacağı yorumlarına neden oldu.

Başarılı oyuncu, takipçileriyle paylaştığı kendi fotoğrafına, "Yol ayrımları vardır bazen yolculuklarımızda, isteyerek ya da istemeyerek. O ayrımlarda belli olur gerçek dostluklar arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu. Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, bazen azalarak da çoğalabileceğimizi unutmadan" notunu yazdı.

EDHO YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her hafta salı gününden sonra hemen yeni bölüm fragmanı yayınlanan EDHO'nun yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyiciler bu paylaşımdan sonra yeni bölümün bu hafta olup olmayacağını merak ediyor.