BIST 9.569
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.473,69
HABER /  SAĞLIK

Oksijenli su tüy döker mi?

Tüylerinizden kolaylıkla kurtulabilmeniz adına elmaelma.com sizler için yeni yöntemler derlemeye devam ediyor! Peki oksijenli su tüy döker mi?

Abone ol

Biz kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok çözüm yolu arıyoruz. Peki koyu renkli istenmeyen tüylerden kurtulmanın alternatif bir başka yolu olan oksijenli su tüy döker mi? Pek çok farklı amaç dahilinde çeşitli alanlarda kullanılan oksijenli su koyu renkli tüylerden kurtulmak için alternatif seçenekler arasında yer alıyor. İşte oksijenli su hakkında merak ettiğiniz tüm gerçekler elmaelma.com'da...

Oksijenli suyun tüy dökme üzerinde herhangi bir etkisi olmamasının yanı sıra tüylerin sarartılması amacı ile kullanılabilir. Özellikle kollarda veya yüzde oluşan koyu renk tüylerin sarartılması amacıyla tercih edilebilir. Tüy dökme işlemi için farklı ürünlerin kullanılması gerekir. Oksijenli suyun özellikle tüylerin dökülmesini üzerinde etkisi olmasa da sararması ile rahatsızlık vermeyecek şekilde olmasını sağlayabilir.

OKSİJENLİ SU NASIL KULLANILIR?

Tüyler üzerinde dökme etkisi olmasa da özellikle tüylerin görülmemesi amacıyla kullanılabilir. Farklı ürünleri kullanmak istemeyenler için oksijenli su özellikle tüylerin sarartılması konusunda tercih edilebilir. Saçların doğal bir şekilde sararmasını sağlayabileceği gibi aynı şekilde üzerinde de etkili olabilir.

Doğru şekilde kullanılması kullanıcıların istedikleri sonucu elde etmesini sağlayabilir. Özellikle rahatsızlık veren tüylerin koyu renginden kurtularak görünmemesini sağlamak amacıyla kullanılabilir. Kollarda veya yüzde oluşan koyu renk genelde bayanların problem yaşamasına neden olabilir. Bu durumda herhangi bir problem yaşamadan kullanabileceğiniz ürün seçenekleri arasında düşünülebilir.

Yaratmak istediğiniz bölgeye uygulayarak istediğiniz etkiyi alabilirsiniz. Pamuk yardımıyla oksijenli suyu uygulamak istediğiniz bölgeye rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Daha sonrasında güneş altında 20-30 dakika bekleterek tüylerinizi sararmasını sağlayabilirsiniz.

Kaynak: elmaelma.com