BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28
MAGAZİN

Okan Kurt'un keyifsiz hali! O iddiaları yalanladı

Eylül ayında Demet Akalın'la yollarını ayıran Okan Kurt, boşanmanın ardından uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. Bir restoran çıkışında görüntülenen Kurt'un bir hayli keyifsiz olduğu gözlendi.

Demet Akalın'dan 11 Eylül'de boşanan Okan Kurt, uzun zaman sonra Yeniköy'de bir lokanta çıkışı görüntülendi. Lokantada 4 saat kalan Okan Kurt'un yalnız olduğu gözlerden kaçmadı.

Muhabirlerin eski eşi Demet Akalın hakkındaki sorularına cevap vermekten kaçınan Okan Kurt, ''Demet Akalın'ın şehir dışındaki son konserine birlikte gittiği'' iddialarına, ''Haberler asılsızdır'' dedi. Okan Kurt'un bir hayli keyifsiz olduğu gözlendi.

Demet Akalın'ndan Canlı Yayında Dikkat Çeken Açıklamalar: Öte yandan Demet Akalın bugün Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak Okan Kurt'un duygusal paylaşımına cevap verdi. Ece Erken'in Okan Kurt'la aynı anda fotoğraf koyduğunu hatırlatması üzerine Akalın şunları söyledi;

Aynı anda değil. Hira'yı dün dişçiye götürecekti. Fakat Hira gitmemiş. Akşam da getirdi. Bilmiyorum Okan Bey herhalde daha sonra koydu fotoğrafı. 

Demet Akalın'ın Okan Kurt'a 'Bey' diye hitap etmesinin ardından Ece Erken 'Aranız resmi mi?' diye sordu. Akalın, bu soru üzerine aralarında hiçbir görüşmenin olmadığını belitti. Okan Kurt'un sosyal medya hesaplarına da asla bakmadığını vurguladı. 

Sitene Ekle