BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, çok özel itiraflarda bulundu. İşte Okan Kurt'un açıklamaları...

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

Kendinden 10 yaş büyük pop yıldızı Demet Akalın ile mutlu bir evliliği olan Okan Kurt, bir gazetede verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Hemen hemen her cevabında Demet Akalın'a deli divane aşık olduğunu dile getiren Okan Kurt, eşiyle ilgili çok özel itiraflarda bulundu.

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

Okan Kurt'a ''evin reisi siz misiniz?'' diye sorulunca Kurt, '' Evet. Demet bana hem baba hem de erkek olduğumu hissettirir. Karımdan başka bir şey beklemiyorum. Başka bir kadının bana bunları hissettireceğini de sanmıyorum.'' diyerek Demet Akalın ile olan mutluluğunu bir kez daha dile getirdi.

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

''DÜNYAYA BİR DAHA GELSEM YİNE DEMET'İ BULUR EVLENİRDİM'' Sosyal medya da magazin gündemin de mutlu süren evlilikleri göz önünde olan çiftten Okan Kurt evliliği ve Demet Akalın ile ilgili, ''Allah'a çok şükrediyorum. O kadar iyi bir anne ki… Bu kadar önemli bir işi olmasına rağmen, benimle ve çocuğuyla ilgili. Dünyaya bir daha gelsem, yine Demet'i bulur, evlenirdim. Nazar değer diye korkuyorum. Bizim kontağımız hiç kesilmedi. Bir kez salonda yattım ama…''

Okan Kurt'dan çok özel itiraflar!

''KEŞKE DEMET AHİRETTE DE EŞİM OLSA'' Okan Kurt'a "Keşke" dediğiniz zamanlar oluyor mu? diye soruluyor ve Kurt şöyle yanıt veriyor: "Keşke daha önce tanısaydım" gibi mi? Hiç yok. Her şey kader, alınyazısı. Belki aksi olsaydı, birbirimizi teğet geçerdik. Sadece, "Keşke Demet ahirette de eşim olsa" derim!