BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.433,25
HABER /  GÜNCEL

Okan Dinçer kimdir memleketi Batman şehitleri tam isim listesi

BATMAN şehitleri kimler, şehitlerin adı ve memleketi ne soruları bugün kahreden haberin ardından merak edildi. 7 askerimiz bugün şehit oldu. Şehit ateşinin yaktığı yerlerden biri de Balıkesir'de Uzman Çavuş Okan Dinçer'in baba ocağı oldu. Peki kahraman şehidimiz Uzman Çavuş Okan Dinçer kaç yaşındaydı, aslen nereliydi...

Abone ol

BATMAN şehitleri kim, şehitleri adı ve memleketi neresi araştırması bugün bağrımızı yakan kahreden haber ardından araştırılmaya başladı. Batman'da 7 askerimiz şehit düştü. Ateşin düştüğü yerlerden biri de Balıkesir oldu. Uzman Çavuş Okan Dinçer askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bomba sırasında şehit düştü. 112 acil servis ekiplerinin kapıda nöbet tuttuğu Uzman Çavuş Okan Dinçer'in baba ocağı Balıkesir Bigadiç'te yas var. 

Batman'da terör örgütünün el yapımı patlayıcılı (EYP) saldırısı sonrasında şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Okan Dinçer'in ateşi memleketi Balıkesir'in Bigadiç ilçesine düştü.

Batman'da terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Okan Dinçer'in şehadet haberi doğup büyüdüğü Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Bademli kırsal mahallesine ulaştı. Şehidin annesi Arife ve Babası Tezcan şehadet haberi sonrası büyük acı yaşadı. Şehidin kardeşi Oktay'ı ise Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar teselli etti.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'nun da taziyelerini sunduğu ailenin evinin önünde 112 ekipleri hazır bekledi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, şehidin izin için Bademli'ye geldiği ve pazartesi günü tekrar görevine başladığı öğrenildi.

NE OLDU? : Batman Hasankeyf ilçesinde devam eden yol yapım çalışmasının emniyetinin alınması amacıyla görevlendirilen askerleri taşıyan zırhlı araca, saat 06.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Yola döşenen EYP'nin patlatılması sonucu 1'i astsubay, 6'sı uzman çavuş, 7 asker şehit oldu, 2 asker de ağır yaralandı.

Batman'daki şehitlerin isimleri ve memleketleri! Biri daha yeni evli

Batman şehitleri isimleri Süleyman Aydın kimdir memleketi neresi?