BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  MEDYA

Okan Bayülgen'den Acun'a hiç sevmiyorum

Ünlü şovmen, Enver Aysever'e konuk oldu, Acun Ilıcalı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programının dün akşamki konuğu Okan Bayülgen oldu. Ever Aysever, Acun Ilıcalı'yı kastederek, "Ünlü bir televizyon yıldızı bir televizyon sahibi oldu, senin de televizyonculuk adına çok emek verdiğini biliyorum, bu doğal bir durum mudur?" sorusuna Okan Bayülgen şöyle bir cevap verdi:

"BU DOĞAL BİR DURUM"

Bu doğal bir durum. Ayrıca da kutluyorum. Harikulade bir iş yapmış. Kazandığı parayı sermaye olarak yayıncılığa yatırıyor.
 

"ADAMIN YAPTIĞI İŞLERİ HİÇ SEVMİYORUM"

Adamın yaptığı işleri hiç sevmiyorum. Adamı seviyorum, yaptığı işleri sevmiyorum. Bana göre başka bir ... yani.. neyse boşver. Herkes iyi olsun.
 

"TELEVİZYON KANALI SAHİBİ OLMAK BİR HALT OLMAYACAK ARTIK"

Ama şunu söylemek istiyorum. Herkesin televizyonu olacak merak etme. Bu teknoloji böyle gelişiyor. Sosyal medyayla ilgili, benim de yapmak istediğim bu mesela. Gençlik ve kültürsanat kanalını ben de yapacağım, sen de yapacaksın, herkes yapacak.
 

GEZİ'DE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Bayülgen, Gezi'nin her hangi bir konuda şikayeti olan insanları birleştirdiğini vurguladı. Olayların ilk günlerinde Gezi Parkını Koruma ve Yaşatma Derneğindeki kadınların çağrısı ile gittiğini, orada Sırrı Süreyya Önder ile buluştuğunu, ama sürecin ilerleyen günlerde daha politik bir hal aldığını belirten Bayülgen, "Son attığım tweet Gezi'de olmaktan gurur duyuyorum şeklindeydi. İlk günden beri takipçisi çok olanlar içinde bir tek ben destek veriyordum" dedi.