BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

OHAL komisyonu göreve iade ve reddedilen memurlar listesi

OHAL komisyonu başvuru 22 Aralık göreve iade edilen ve reddedilen memurların listesi merak ediliyor. KHK ile görevden ihraç edilen polis, asker, doktor, öğretmen, akademisyen 22 Aralık OHAL komisyonu başvuru sonuçları açıklandı. Göreve iade edilen ve reddilen memurların isim listesi.

Abone ol

KHK ile görevinden ihraç edilen memurlar için OHAL komisyonu kurulmuştu. 100 binden fazla ihraç edilen memurların başvuru yaptığı OHAL komisyonu 23 Aralık'ta göreve iade edilen ve görevden ihraç edilen memurları açıkladı.

FETÖ'den ihraç edilenlerin başvuru yapmaları için kurulan OHAL Komisyonu ilk incelemelerini tamamladı. Henüz resmi bir şekilde doğrulanmasa da, komisyonun 100'e yakın dosya üzerinde karara vardığı öne sürüldü. Komisyonun açıkladığı karara göre bazı ihraç edilen memurlar görevlerine iade edilirken, bazılarının başvuruları da reddedildi. Başvurusu reddedilenlere yargı yolu açılmış oldu.  

GÖREVE İADE EDİLEN VE REDDEDİLEN MEMURLARIN İSİM LİSTESİ Göreve iade edilen ve reddedilen memurların isim listesi henüz açıklanmadı. Başbakanlık sitesine baktığımız zaman da konuyla ilgili herhangi bir isim listesine rastlamıyoruz. 

15 İÇİNDE GÖREVE DÖNECEKLER: Meslekten ihraç edilen ve başvurusu kabul edilenlerle ilgili kararlar,  Devlet Personel Başkanlığına bildirildi. Başvurusu kabul edilen kişiler, 685 sayılı KHK'daki hüküm gereğince, eski statülerine ve unvanlarına uygun kadro ve pozisyonlara 15 gün içinde atanabilecek.

OHAL KOMİSYONUNDAN İLK AÇIKLAMA!

Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu tarafından, dosyası tekemmül eden ve incelemesi tamamlanan başvurulara ilişkin kararların verildiği bildirildi.

Komisyondan yapılan yazılı açıklamada, 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kurulan OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonunun, dosyası tekemmül eden ve incelemesi tamamlanan başvurulara dair kararlarını verdiği belirtildi.

OHAL Komisyonu göreve iade ve red sonuçları