BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

Oğuz Çetin’in oğlu Bartu Çetin kimdir ne iş yapar

Fenerbahçe ve Türk futbolcunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin'in bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı’nda forma giyen Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy’deki bir barda kavga etti. Peki Oğuz Çetin'in oğlu Bartu Çetin kimdir ne iş yapar. Bartu Çetin kaç yaşında. İşte detaylar haberimizde....

Abone ol

Fenerbahçe ve Türk futbolcunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin'in bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı’nda forma giyen Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy’deki bir bardaydı. Çetin ve arkadaşları, gecenin sonunda kapıda bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavgaya tutuştu. Küfürleşme çok geçmeden yumruklaşmaya dönüştü. Peki Oğuz Çetin'in oğlu Bartu Çetin kimdir ne iş yapar. Bartu Çetin kaç yaşında.

BUZ HOKEYİ MİLLİ TAKIMI'NDA OYNADI
Bartu Çetin, bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı’nda forma giydi. Hatta dönemin Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Burak Demirören'le birlikte aynı takımda oynuyorlardı.

KÜFÜRLEŞME KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy’deki bir bardaydı. Çetin ve arkadaşları, gecenin sonunda kapıda bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavgaya tutuştu. Küfürleşme çok geçmeden yumruklaşmaya dönüştü.

''GÜNLERİNİ GÖRECEKLER''
O sırada karşı gruptan bir genç, elindeki şişeyi Bartu Çetin’in kafasında kırdı. Bir anda kanlar içinde kalan 25 yaşındaki Çetin, apar topar taksiye bindirilerek Maslak Acıbadem Hastanesi’nin acil servisine götürüldü. Ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilen genç, olayın neden çıktığı hakkında bilgi vermek istemedi. Ancak hastaneden ayrılırken “Günlerini görecekler” diye söylendiği duyuldu.

OĞUZ ÇETİN: OĞLUMUN DURUMU İYİ
Oğuz Çetin, olayla ilgili net bir bilgisi olmadığını belirtirken, “Oğlumun durumu gayet iyi. Şu anda ben de ne olduğunu tam bilmiyorum. Kimler, neden yapmış diye araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar, ona göre bakacağız artık.” ifadelerini kullandı.