BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
HABER /  DÜNYA

Öğretmeninin çıplak fotoğraflarını kendine yolladı ve...

ABD'de bir öğrenci, öğretmenin sınıftan çıkmasını fırsat bilerek telefondaki çıplak fotoğrafları kendisine gönderdi. Okul yönetimi, öğrenciyi değil telefonu kilit kodu olmadan masaya bırakan öğretmeni suçlu buldu.

Abone ol

Leigh Anne Arthur, Güney Carolina'da bulunan Union County High Schools Career and Technical Center'da mekatronik öğretmenliği yapmaktaydı.

Ancak kendisinin WYFF-TV'ye söylediğine göre, koridorları dolaşmak için beş dakikalığına masasını terk ederken telefonunu masanın üzerinde bıraktı. Söylediğine göre kendisi dışarıdayken bir öğrenci, kilitli olmayan telefonunu karıştırarak telefondan fotoğraflarını aldı ve kendi telefonuna gönderdi. Burada bahsedilen fotoğraflar da, kocası için sevgililer günü hediyesi olarak çektiği kendi çıplak fotoğraflarıydı.

Okul yönetimi, suçun öğretmene ait olduğuna karar verip telefonunu korumasız bir şekilde bırakmaması gerektiğini söyledi. Öğretmen Arthur'a iki seçenek sunuldu: İstifa etmek veya işten çıkarma sürecinin başlatılması. Arthur da geçtiğimiz Salı günü istifa etmeyi tercih etti.