BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Öğretmenin etek altı savunması

Etek altı görüntüleri elden ele dolaştı. Okul yönetimi faturayı ona da kesti. Hedef öğretmen işin peşini bırakmıyor.

Abone ol

Adapazarı Birinci Endüstrik Meslek Lisesi'nde öğrencileri tarafından etek altından çekilen görüntülerinin elde ele dolaşması üzerine sözleşmesi feshedilen vekil felsefe öğretmeni 26 yaşındaki A.A., konuyu yargıya taşıyacak.

DEKOLTE KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR

Kılık kıyafetinin söylenildiği gibi dekolte olmadığını savunan A.A., “Normal kıyafetimi giyiyorum. Hatta beyaz önlükle derslere giriyordum. Ona bakarsanız dekoltelik insana göre kişinin görüşüne göre de değişir. Hala anlamış değilim. Şimdi konuyu yargıya taşıyacağım. Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunacağım” dedi.

Genç felsefe öğretmeni A.A., “Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bunun dışında okul idaresi ile aramda farklı sorunlar da var. Ancak onlar bu konuyu böyle gündeme getirdiler. Düğünüm öncesi bu yaşananlar nişanlımı da üzdü. Ama beni tanıdığı için moral veriyor” diye konuştu.

‘ÖĞRENCİLERİMİ SEVİYORUM’

Konuyla ilgili haberin gazetelerde çıkmasından sonra internet sitelerinde yaşadıklarıyla ilgili yorumlarda da kendisine destek verildiğini belirten A.A. “İnternet sitelerindeki yorumların hepsi benim hoşuma gitti. Hürriyet gazetesinin internet sitesine gelen yorumları okuyunca çok sevindim. Haklılığıma tüm Türkiye inanıyor. Hakkımı Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde de sürdüreceğim. Çünkü öğrencilerimi ve okulu seviyorum” dedi.

(Hürriyet)