BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Öğretmenden seks kasetli intikam!

Tekirdağ’da bir öğretmen hakkında soruşturma açan müfettişten intikam almak için seks tuzağı kurdu...

Abone ol

Tekirdağ’da tarih öğretmeni H.İ., hakkında tefecilikten soruşturma açan müfettiş E.M.’nin, kadın arkadaşı aracılığı web kamerasında uygunsuz görüntülerini çekerek internete sızdırdı. Müfettişin şikayeti üzerine görüntüleri çeken ve internete sızdıran öğretmen H.İ., bayan arkadaşı ve görüntülerle şantaj yapan bir maliye memuru gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, müfettiş E.M. tarih öğretmeni H. İ., hakkında tefecilik yaptığı iddiası ile ilgili olarak bir yıl önce idari soruşturma başlattı. Müfettiş E. M.’nin soruşturması sonunda öğretmen H. İ.’nin Bayburt’a tayini çıktı.

İNTİKAMI AĞIR OLDU

İddialara göre, H. İ., hakkında soruşturma açan Müfettiş E. M.’den intikam almak için ilginç bir yola başvurdu. H. İ., bayan arkadaşı evli S. G.’yi ikna ederek Müfettiş E. M.’yi bilgisayar kamerasında soyundurmasını istedi. Müfettiş E. M. İle internette arkadaş olan S. G., uygunsuz görüntülerini kaydetti.

Müfettişin web kamerasında cinsel organını gösterdiği görüntüleri alan öğretmen H. İ., görüntüleri maliyede memur olarak çalışan arkadaşı S. Ç.’ye verdi.

İddialara göre, S. Ç., müfettiş E. M.’yi arayarak, “Elimde cinsel içerikli görüntülerin var. Bin 600 lira vermesen internete yayarım” tehdidinde bulundu. Müfettiş E. M. miktarın çok olduğunu söyleyerek para vermeyi kabul etmedi.

2.20120928160530.jpg

GÖRÜNTÜLERE KARŞI PARA

Öğretmen H. İ. elindeki görüntüleri paylaşım sitesine yükledi. Uygunsuz görüntüleri internette yayılan Müfettiş E. M. açığa alındı. E. M. görüntülerinin internete düşmesinin ardından kendisinden emniyete giderek S. Ç. isimli maliyede memur birinin görüntüler karşılığında daha önce para istediği söyledi.

Müfettiş E. M.’nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, bilgisayarları incelerek görüntülerin kaydedildiği S. G.’ye ait bilgisayara ulaştı. Emniyette ifadesi alınan S. G., arkadaşı öğretmen H. İ.’nin isteği üzerine müfettiş E. M.’nin web kamerasında görüntülerini çektiğini itiraf etti. Öğretmen H. İ. ise ifadesinde hakkında suçlamaları kabul etmedi.

Maliyede memur olarak çalışan S. Ç. de hakkında şantaj iddiaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından öğretmen H. İ. bayan arkadaşı S. G. ve maliyede memur olarak çalışan S. Ç. adliyeye sevk edildi.

3.20120928160547.jpg

BÖYLE FUHUŞ ÇETESİ GÖRÜLMEDİ

HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ[PAGE]

ANNE OĞULUN FUHUŞ ÇETESİ

Ve sonunda bunu da gördük! Gaziantep'te düzenlenen eş zamanlı operasyonda polisi bile şaşırtan bir olay yaşandı.

Gerçekleştirilen operasyonda fuhuş çetesini bir kadının yönettiği oğlunun ise fuhuşa aracılık ettiği ortaya çıktı.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 3 aylık çalışması sonucu Gaziantep il merkezinde 12, Nizip İlçesi’nde 1, Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi’nde 1 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 7 mağdur kadın ile bu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ve fuhuşa aracılık ettikleri öne sürülen 2’si kadın 16 kişi gözaltına alındı.

17 YAŞINDAN KÜÇÜK KADIN

Fuhuş yaptırılan kadınlardan birinin yaşının 17’den küçük olduğu, bu kadınlarla ilişkiye girdikleri saptanan 18 erkeğin bilgisine başvurulduğu bildirildi.

Fuhuş çetesini 40 yaşındaki Şekibe S. adlı kadının yönettiği, ayrıca oğlu Yunus D.’nin de fuhuşa aracılık ettiği belirlendi. Daha önce de fuhuş suçundan sabıkası bulunan 16 şüpheli Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

KADININ SORULARI KOCASINI ÇILDIRTTI

HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

[PAGE]

KOCAYI ÇILDIRTAN SORU

Bolu'da, çalıştığı fabrikada gece vardiyasından çıktıktan sonra evine gelen ve uyumak isteyen Murat Karadeniz, "Bu saate kadar neredesin" diye soran eşine kızarak dışarı çıktı.

Murat Karadeniz, kendisini takip eden eşi Nurcan Karadeniz'i sokakta tekme tokat dövdü. Nurcan Karadeniz tedavi altına, öfkeli koca ise gözaltına alındı.

Olay saat 10.00 sıralarında, Aktaş Mahallesi Saraçhane Sokak'ta meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Murat Karadeniz gece vardiyasından çıktıktan sonra evine geldi.

BU SAATE KADAR NEREDESİ

İddiaya göre, uyumak isteyen Murat Karadeniz'e eşi Nurcan Karadeniz, "Bu saate kadar neredesin" diye sorarak tartıştı. Sinirlenen Murat Karadeniz evden dışarı çıktı. Murat Karadeniz kendisini takip eden eşi Nurcan Karadeniz'i fark edince tekme tokat saldırdı. Nurcan Karadeniz yüzüne ve vücuduna aldığı darbelerle yere yığılırken, vatandaşlar polise ihbarda bulunup yardıma koştu.

'İŞTEN GELDİM BENİ UYUTMADI'

Araya giren vatandaşlar Murat Karadeniz'i sakinleştirirken, yerde kıvranarak ağlayan Nurcan Karadeniz'e ise su verdi. Sandalyeye oturup sigara içen Murat Karadeniz'e vatandaşlar tepki gösterdi. 112 Acil Servis ekibi Nurcan Karadeniz'i Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, Murat Karadeniz ise bağırarak, "Yeter artık. Bıktım bu kadından. İşten geldim, beni uyutmadı. Türkiye'de böyle bir kadın daha yoktur. Dışarıya çıktım takip etti. Ben de dayanamayıp dövdüm" dedi.